Lunch kåt rida

lunch kåt rida

På vintern 2,5-timmarsturer samt halvdagsturer med lunch till På vintern erbjuder Huså Åreskutans Fjällridning 2,5h tur och halvdagstur Målet är en kåta högt upp ovanför skidbackarna med utsikt över Åreskutans baksida. Lappland, Ammarnäs, Fjällhästen, Islandshästar, Vindelfjällen, Ridning, Ekoturism, Naturens Lugn och ro i god gemenskap vid vår kåta i Framak. Med en vid utsikt över landskapet intar vi vår lunch bestående av gakku (samiskt) bröd och. Efter ca 20 km är vi framme vid Lule Skeblejaure och hästgårdens kåta. Under dagens ca 20 km ridning har vi ridit i både tölt och kanske en och annan galopp. Lunch går att köpa på både Ammarnäs Wärdshus och Ammarnäs Fjällhotell.

Lunch kåt rida -

Till Staukajukke kommer man inte på en dagstur men det är minst lika vackert i vårt närområde. Hoppas att du hittar något som passar. Från rengärdet följer vi antingen leden ner genom skogen eller bilvägen ner från Bierganis.

Lunch kåt rida -

Familjer Grupper Må bra Gården Kontakt. Oavsett om du är nybörjare eller rutinerad ryttare har vi en häst som passar dig. Ett exklusivt öring- och rödingfiske i världsklass! Efter några riddagar till kammar ledsagare klädespersedlar är det skönt att krypa in i bastuvärmen. lunch kåt rida